Altın Bebek Dostu İl unvanı ve Yenidoğan Canlandırma Programından dolayı personele teşekkür.
27 Şubat 2019

Başarılı anne sütü emzirme politikalarının ilimizde en üst düzeyde uygulanması neticesinde ilimizin ‘’ Altın Bebek Dostu İl’’ unvanını kazanmasında, ayrıca Asfiksiye bağlı bebek ölümlerini önleme amacıyla yürütülmekte olan ‘’ Yenidoğan Canlandırma Programı’’ eğitiminin ilimizde gerçekleştirilmesi sürecinde göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürümüz Dr. Erkan Hirik, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Babürşah Taşlı ve Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çimen tarafından hastanemiz personeline teşekkür belgesi takdim edildi.