Kemah İlçe Devlet Hastanemizin Ev Sahipliğinde İftar Düzenlendi
17 Mayıs 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz organizasyonunda, Kemah İlçe Devlet Hastanemiz ev sahipliğinde, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan HİRİK'in katılımlarıyla Kemaliye, İliç, Refahiye İlçe Devlet Hastanelerimiz personellerinin katılımlarıyla Kemah Devlet Hastanemizde bir iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan HİRİK; " Ramazan ayı sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bizler, birbirimize
tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize, saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına, ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik, içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz" dedi.