İl Sağlık Müdürlüğümüz organizasyonunda, Tercan İlçe Devlet Hastanemiz Ev Sahipliğinde İftar Programı Düzenlendi
24 Mayıs 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz organizasyonunda, Tercan İlçe Devlet Hastanemiz ev sahipliğinde, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan HİRİK'in katılımlarıyla Çayırlı, Otlukbeli ve Tercan İlçe Devlet Hastanelerimiz personellerinin katılımlarıyla Tercan Devlet Hastanemizde bir iftar programı düzenlendi.

İftar programı dolayısıyla Tercan İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden Müdürümüz HİRİK, ayrıca hastanede yatan hastaları ziyaret ederek, hastane başhekimi Dr. Ertürk YILDIZ'dan hastalar hakkında bilgiler aldı.
Düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan HİRİK; " Bu güzel Ramazan ayında siz değerli personellerimiz ile bir arada olmaktan, onur duyduğumu belirtmek isterim. Ramazan ayı bildiğiniz gibi samimiyet ve paylaşıma ayıdır. Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize, saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına, ulaşmasını sağlayabiliriz. Bizim amacımız da bugün burada sizlerle hep birlikte bu birlikteliği sağlamaktır. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik, içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz" dedi.