Ak Parti Erzincan Milletvekili Sayın Süleyman KARAMAN, Ak Parti Erzincan İl Başkanı M. Cavit ŞİRECİ, İl Sağlık Müdürümüzü Makamında Ziyaret Ettiler.
17 Ağustos 2019

Ak Parti Erzincan Milletvekili Sayın Süleyman KARAMAN, Ak Parti Erzincan İl Başkanı M. Cavit ŞİRECİ, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan HİRİK'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan HİRİK, il genelinde yürütülen sağlık çalışmaları, yapımı tamamlanan ve kısa sürede teslim edilecek olan 250 yataklı Erzincan Binali YILDIRIM Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve inşaat çalışmaları başlayan 500 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgiler verdi.
Ayrıca Müdürümüz HİRİK, nazik ziyaretlerinden dolayı, Ak Parti Erzincan Milletvekili Sayın Süleyman KARAMAN ve Ak Parti Erzincan İl Başkanı M. Cavit ŞİRECİ’ ye teşekkür etti.