Son Başbakanımız ve TBMM eski Başkanı Erzincanlı hemşehrimiz Sayın Binali YILDIRIM, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz 250 yatak ek hizmet binası inşaatını gezdi.
16 Eylül 2019

Yapımı tamamlanan ve kısa sürede hizmete açılacak olan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz 250 yatak ek hizmet binasını gezen Sayın YILDIRIM'a Milli Eğitim eski Bakanı Sayın İsmet YILMAZ, Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ, Milletvekillerimiz Sayın Süleyman KAHRAMAN, Burhan ÇAKIR, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Erkan HİRİK, ve hastane yöneticilerimiz katıldı.

Hastane inşaatını gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Sayın YILDIRIM, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Erkan HİRİK'ten bilgiler aldı.