İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 2019 yılı değerlendirme toplantısı ve 2020 yılı yapımı planlanan çalışmalar basın mensupları ile paylaşıldı.
10 Ocak 2020

Erzincan Binali YILDIRIM Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz 250 yataklı ek hizmet binasında gerçekleşen programa Ak Parti Erzincan Milletvekili Sayın Süleyman KARAMAN, Ak Parti İl Başkanı M. Cavit Şireci, Merkez İlçe Başkanı Ferhat BULUT İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr Erkan HİRİK, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Babürşah TAŞLI, Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Orhan ÇİMEN ve yöneticiler katıldı.

Düzenlenen programda İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Erkan HİRİK; 2019 yılı değerlendirmesi ve 2020 yılı Sağlık ile İlgili yatırım planlaması, 250 Yataklı Ek Hizmet Binasının hizmete sunulması konularında sunum yaparak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Orhan ÇİMEN ise açılması planlanan 250 yataklı ek hizmet binası hakkında ve açıklamalarda bulundu.
Son olarak bir açıklama yapan Ak Parti Erzincan Milletvekili Sayın Süleyman KARAMAN;
250 yataklı ek hizmet binamızın açılışına sayılı günler kala İl Sağlık Müdürümüz ve idarecilerinin koordinesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledik ve gördük. Yapılan hastanemiz tam anlamıyla bir Erzincanımıza yakışır bir hastane olmuştur. Şimdiden hizmet verecek hastanemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.