Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ait ek hizmet binasını gezerek, incelemelerde bulundu.
27 Ocak 2020

Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ, 13 Şubat 2020 tarihinde hizmete açılması planlanan 250 yataklı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ait ek hizmet binasını gezerek, incelemelerde bulundu.

Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ’a Erzincan Binali YILDIRIM Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Erkan HİRİK, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Babürşah TAŞLI, Hastane Başhekimi. Dr. Öğr. Üyesi Orhan ÇİMEN hastane yöneticileri eşlik etti.
Sayın Valimiz gerçekleştirdiği inceleme sonrası fiziki koşulları, konumu ve deneyimli kadrosu ile bilimsel gelişmeler ışığında bölge halkına ileri teknolojide kaliteli bir sağlık hizmeti sunacak olan 250 yataklı ek hizmet binasındaki tüm eksikliklerin biran önce giderilmesi noktasında talimat vererek, tüm çalışan personele kolaylıklar diledi.