Vali Yardımcımız Sayın İhsan AYRANCI, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizi ziyaret etti
08 Şubat 2020

imizde Sağlık hizmetlerinden sorumlu Vali Yardımcımız Sayın İhsan AYRANCI, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizi ziyaret ederek 250 yataklı ek hizmet binasının hizmete açılması ve taşınma sürecini yerinde değerlendirdi.

Ana binada hizmet veren, Dahiliye Servisimiz ve Işıkpınar yerleşkesinde hizmet veren Göğüs Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakımı, yeni hizmet binamıza hastalarımızın ve çalışanlarımızın güvenliği açısından gerekli tedbirler alınarak taşınma süreci gerçekleştirilmiştir. Yine Işıkpınar yerleşkemizde hizmet vermekte olan 10 yataklı Palyatif Bakım Merkezimiz ana binamıza taşınarak 20 yatak olarak hizmet vermeye devam edecektir.Taşıma sürecinde emeği geçen tüm Hastane Yöneticilerimize, sağlık çalışanlarımıza ve sabırla, büyük bir anlayış gösteren hastalarımıza ve Erzincan' ımıza teşekkür ederiz.