Pandemi Hastanemiz Yönetici ve Personeline Başarı Belgeleri Verildi
29 Mayıs 2020

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Erkan Hirik, COVİD-19 pandemi salgınının ilimizde yayılmasını en aza indirmek amacı ile aktif olarak gecesini gündüzüne katarak, cansiparhane çalışan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerine ve pandemi sürecinde görev yapan tüm personele Sayın Valimiz Ali Arslantaş tarafından ödüllendirilen Başarı Belgelerini takdim etti.

Müdürümüz Hirik makamında ağırladığı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr. Üyesi Orhan Çimen, Başhekim Yardımcıları ve hastane yöneticileri ile bir süre sohbet ettikten sonra üstün başarı ve gayretlerinden dolayı tüm personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.