İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan TEKİN Kemaliye İlçe Hastanesini Ziyaret Etti
10 Mart 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan TEKİN, Kemaliye İlçe Hastanesini ziyaret ederek, sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.

Hastane Başhekimi Dr. Ayhan Enes IŞIK ve hastane yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Hastanede görev yapan sağlık çalışanlarını mesai başında ziyaret ederek sohbet eden İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan TEKİN, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürümüze Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Gülşah TAŞ eşlik etti.

• kemaliye 1.jpg
  • kemaliye 2.jpg