Erzincan UMKE Afrin’den Başarı İle Döndü
05 Nisan 2018

TSK tarafından Suriye sınırları içerisinde yürütülmekte olan ''Zeytin Dalı'' sınır ötesi harekatına destek olmak amacıyla Bakanlığımızca Suriye sınır hattı boyunca ülkemiz sınırları içerisinde Seyyar Sınır Sahra Hastaneleri kurularak kesintisiz Sağlık Hizmetleri sunulmaktadır.
Bu kapsamda 15 Mart - 03 Nisan 2018 tarihleri arasında 20 gün süre ile Erzincan ilimizden Afrin’e göreve giden 1.Bölge UMKE ekibimiz görevini başarı ile tamamlayarak,ilimize döndüler. Görev sonrasında Erzincan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üys. Erkan Hirik ve Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üys. Babürşah Taşlı UMKE Ekibi ile kahvaltıda bir araya geldi. İl Müdürümüz Hirik; “ 20 gün boyunca gönüllü olarak sınır hattında görevlerini en iyi şekilde icra ederek, vazifelerini tamamlayan UMKE ekibe teşekkür etti.