Sağlık Bakanlığı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanemiz hizmete açıldı.
14 Mayıs 2018

Hayırsever işadamı Hacı Ali Akın tarafından yaptırılan hastanemizin açılışına Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan, Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba, iş adamı Hacı Ali Akın, Erzincan Milletvekillerimiz Sayın Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram’ın yanı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu veİl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan Hirik katıldı. Sayın Bakanlarımızın katılımlarıyla hastanemizin açılışı kurdele kesimi ile gerçekleşti.