14 Eylül 2018

Sağlık Bakanlığının 100 günlük Eylem Planı doğrultusunda annelerin bilinçli ve sağlıklı olarak gebelik dönemlerini geçirebilmeleri için Erzincan İlimiz Sağlık Müdürlüğüne bağlı T.C. S.B. Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesinde hizmet veren Gebe sınıfı, Gebe Okuluna dönüştürülmüştür.  Erzincan ili Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Babürşah Taşlı, Başkan Yardımcısı Ünsal Sarıoğlu ve Özellikli Hizmetler birim sorumlusu Nilgün Hirik Gebe Okulunu yerinde ziyaret ederek burada hizmet veren Ebe Melek  Gülakar’a özverili çalışmalarından ve verdiği eğitimlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Hizmet kalitesini arttırabilmek adına eksiklikler ve yapılması gerekenler hakkında bilgilendirildiler.