Prof. Dr. Durkaya ÖREN’ den, Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ’ a Veda Ziyareti
31 Ocak 2020

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Durkaya ÖREN, emekli olması münasebetiyle Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ’ a veda ziyaretinde bulundu.
Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin saygın adı altında bu mesleğe katkı vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Durkaya ÖREN, bu süre zarfında sunmuş olduğu teşvik ve motivasyondan ötürü ise Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ’ a teşekkürlerini iletti.
Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş, Prof. Dr. Durkaya ÖREN’ e bugüne kadar ilimize sağlık hizmetlerinin sunumu açısından vermiş olduğu katkılardan ötürü teşekkürlerini ileterek, yeni hayatında ailesi ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temenni etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Şerif OLÇAŞ, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Erkan HİRİK, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Orhan ÇiİMEN’ de hazır bulundu.