Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Hizmet İçi Eğitimi Verildi
16 Kasım 2023

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çocuk Ve Ergen Sağlığı Daire Başkanlığı'nın yürütmekte olduğu ''Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı'' kapsamında; Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri ÇEKÜS Biriminde görevli olan Ebe Burcu GENÇ, Hemşire Fatma TUZLUKAYA, Ebe Nilay YAŞAR, Ebe Asel Fatma UTKU, Ebe Mukaddes SARIGÜL ve Diyetisyen Tuğba ÖZBAY tarafından 08.09/11/2023 tarihlerinde iki gün teorik ve 10/11/2023 tarinde de yarım gün uygulamalı olarak hastane çalışanlarına ‘’Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Hizmet İçi Eğitimi’’ verilmiş olup; katılım belgeleri Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Gülşah TAŞ, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Taner KÖSETÜRK, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Pof.Dr.Ufuk KUYRUKLUYILDIZ ve yöneticiler tarafından katılımcılara takdim edilmiştir.

• ÇEKÜS 1.jpg
  • ÇEKÜS 2.jpg