3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık Programı Düzenlendi
12 Aralık 2023

Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek maksadıyla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programı düzenlendi.

Hastanemiz konferans salonunda Tıp Fakültemiz öğrencilerinden oluşan müzik kulübünün de katılımları ile gerçekleşen programda, hastanemizde çalışmakta olan engelli personellerimiz ve hastanemiz çalışanları bir araya geldi. Keyifli anlara sahne olan programımıza İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan TEKİN, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ ve hastane yönetimimiz de katıldı.

Program sırasında engelli personellerimizle yakından ilgilenen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan TEKİN ve Başhekim Prof. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladılar.

• e