Göz Bankası Teknisyenliği Yeterlilik Belgeleri Personellerimize Takdim edildi
12 Şubat 2024

Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Gazi üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi Göz Bankası koordinasyonunda düzenlenmiş olan “Banka Teknisyenliği Yeterlilik Eğitim Programı”na katılım sağlayan Hemşire Özlem TORAMAN ve Sevim ÇETİNKAYA BOZDAŞ’a Göz Bankası Banka Teknisyenliği Yeterlilik Belgesi, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan TEKİN tarafından ve Dr. Öğr. Üyesi Kemal BAYRAKÇEKEN’in katılımıyla takdim edildi.
Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniğimizce bölgemizde tek aktif kornea nakli merkezi olarak, kornea nakilleri başarılı bir şekilde gerçekleştirilmekte olup, vatandaşlarımızın başka illere gitmesine gerek kalmaksızın, nakil işlemleri devam etmektedir.

• .